ryeowook
Disclaimer



Hello , my name is Budak Jelly Muehihi aka Baby . 158cm+40kg . Had a crush on 나피스 since last year .kbhaii , nah ♥ .


Tagboard

PUT YOUR CBOX CODE HERE (WIDTH=230)



Credits

TEMPLATES : Illy Chunji
BIG HELPED : Nurul Atiqah


//SJwonDAESANG//
Tuesday, 15 January 2013 | 21:43 | 0 elf[s]

//Assalamualaikum//

Good afternoon . Ni post kedua aku kat blog ni . Huhu . Berkenaan dgn tajuk diatas , semalam SJ menang 3 award kat #GDA . Award yang SJ dapat ialah 1) Disk Daesang 2) Disk Bonsang 3 )MSN Southeast Asia Award . Yeahhh , sungguh aku seronok , rasa nak nangis pon .. Tapi disebabkan masa tu , Hanim tak tidur .. So aku pon tak jadi la nak nangis .. A'a ,lagi satu SJ tak menang untuk Malaysia's Most Favorite Star Award , award tu dapat kat CNBLUE ngan KARA .. T__T .. Tapi tak pa , dapat 3 award pon jd lah .. Nah kat bawah ada la beberapa keping gambaq SJ kat sana .. 


Cr:Siwon punya twitter



cr:Donghae punya twitter


Serius cakap , depa semua hensem .. ASDFGHJKLFGHJKLASF .. See what . Super Junior is the best among the best . Setakat ni , diorang paling banyak dapat award #GDA .. 16 awards kot weiii .. Gila daebak .. Pfttt .. Diorang siap trending Worlwide kot kelmarin #CongratsSuperJunior , ELF , OPPA -OPPA , Super Junior + Super Show 5 .. Gilaa , banyakkan ? Nah , kat bawah ni pulak senarai pemenang #GDA kelmarin  

[LIST] Winners from the "27th Golden Disk Awards in Kuala Lumpur" 



Disk Daesang - Super Junior's "Sexy, Free & Single 

Disk Bonsang
B1A4
INFINITE
FT Island
4Minute
CNBLUE
B2ST
KARA
SHINee
Super Junior

Rookie Award - EXO-K and Juniel
Best Dance Performance Award - Trouble Maker
Best Group Performance Award - INFINITE
Next Generation Star Award - BTOB
MSN Southeast Asia Award - Super Junior
Malaysia's Most Favorite Star Award - CNBLUE  and KARA
jTBC Best Artist Award - B2ST
Popularity Award - SHINee
Golden Disk Producer Award - Han Sung Ho (FNC Entertainment) 

K arhh , setakat ni dulu post aku kali ni .. Semoga bertemu dihari yang lain .. *amboiii* Ppyonggg .. Adiossss




|