ryeowook
Disclaimer



Hello , my name is Budak Jelly Muehihi aka Baby . 158cm+40kg . Had a crush on 나피스 since last year .kbhaii , nah ♥ .


Tagboard

PUT YOUR CBOX CODE HERE (WIDTH=230)



Credits

TEMPLATES : Illy Chunji
BIG HELPED : Nurul Atiqah


[EXO] @ MBC Idol Star Olympics
Monday, 28 January 2013 | 21:37 | 0 elf[s]
//Assalamualaikum//

Hai , harini aku nak cita pasai EXO @ MBC Idol Star Olympics yang berlangsung kelmarin kot kalau tak silap aku . Muahaha . Seyez aku sengih mcm kerang wangi tgk gambaq alien2 tu semua kat sana . Depa semua hensem kot wei . Tapi 6 owg alien ja yang mai Suho , Luhan , Sehun , Baekhyun , Tao and Chanyeol . Hehe , Suho pon ada .. Lagilah aku seronok terlebihgedik  . Kyaa , Suho ni hensem la . Oqang cakap dia ni Siwon ke-2 .. Dia bias pertama aku dlm Exo .. Cinta pandang pertama lah katakan Ehhh . Nah kat bawah ni ada la , beberapa gambaq depa semua kat sana tu . Jemputlah tengok 

Loves their friendship 

Yang pegang bendera ni la Suho *bendera ka apatah*

WE ARE ONE ! 

Ni Luhan *amboii kuat aih alien sowang ni*

Sopan aihh si Chanyeol ni duduk 

Fanart *Suho yg paling depan* haha

Tao during high jump *amboii* 

Chanyeol termenung apetu ?

Nakal ark Yeol ni , tau la tinggi pon . Haha

Omo !  Suho tetap hensem 

Suho takut dgn penumbuk Baekhyun . Haha

Sehun fighthing ! 

BaekYeol ^_^

Exo dari belakang . OMO !

Yeahh , habis sudah :)

Okay arh , setakat ni dulu post aku .. Dipost yang akan datang mungkin aku nak update blog pasai Suho-ssi . Muahaha . K . Ppyongg