ryeowook
Disclaimer



Hello , my name is Budak Jelly Muehihi aka Baby . 158cm+40kg . Had a crush on 나피스 since last year .kbhaii , nah ♥ .


Tagboard

PUT YOUR CBOX CODE HERE (WIDTH=230)



Credits

TEMPLATES : Illy Chunji
BIG HELPED : Nurul Atiqah


[EXO] @ MBC Idol Star Olympics
Monday, 28 January 2013 | 21:37 | 0 elf[s]
//Assalamualaikum//

Hai , harini aku nak cita pasai EXO @ MBC Idol Star Olympics yang berlangsung kelmarin kot kalau tak silap aku . Muahaha . Seyez aku sengih mcm kerang wangi tgk gambaq alien2 tu semua kat sana . Depa semua hensem kot wei . Tapi 6 owg alien ja yang mai Suho , Luhan , Sehun , Baekhyun , Tao and Chanyeol . Hehe , Suho pon ada .. Lagilah aku seronok terlebihgedik  . Kyaa , Suho ni hensem la . Oqang cakap dia ni Siwon ke-2 .. Dia bias pertama aku dlm Exo .. Cinta pandang pertama lah katakan Ehhh . Nah kat bawah ni ada la , beberapa gambaq depa semua kat sana tu . Jemputlah tengok 

Loves their friendship 

Yang pegang bendera ni la Suho *bendera ka apatah*

WE ARE ONE ! 

Ni Luhan *amboii kuat aih alien sowang ni*

Sopan aihh si Chanyeol ni duduk 

Fanart *Suho yg paling depan* haha

Tao during high jump *amboii* 

Chanyeol termenung apetu ?

Nakal ark Yeol ni , tau la tinggi pon . Haha

Omo !  Suho tetap hensem 

Suho takut dgn penumbuk Baekhyun . Haha

Sehun fighthing ! 

BaekYeol ^_^

Exo dari belakang . OMO !

Yeahh , habis sudah :)

Okay arh , setakat ni dulu post aku .. Dipost yang akan datang mungkin aku nak update blog pasai Suho-ssi . Muahaha . K . Ppyongg 

//SJwonDAESANG//
Tuesday, 15 January 2013 | 21:43 | 0 elf[s]

//Assalamualaikum//

Good afternoon . Ni post kedua aku kat blog ni . Huhu . Berkenaan dgn tajuk diatas , semalam SJ menang 3 award kat #GDA . Award yang SJ dapat ialah 1) Disk Daesang 2) Disk Bonsang 3 )MSN Southeast Asia Award . Yeahhh , sungguh aku seronok , rasa nak nangis pon .. Tapi disebabkan masa tu , Hanim tak tidur .. So aku pon tak jadi la nak nangis .. A'a ,lagi satu SJ tak menang untuk Malaysia's Most Favorite Star Award , award tu dapat kat CNBLUE ngan KARA .. T__T .. Tapi tak pa , dapat 3 award pon jd lah .. Nah kat bawah ada la beberapa keping gambaq SJ kat sana .. 


Cr:Siwon punya twitter



cr:Donghae punya twitter


Serius cakap , depa semua hensem .. ASDFGHJKLFGHJKLASF .. See what . Super Junior is the best among the best . Setakat ni , diorang paling banyak dapat award #GDA .. 16 awards kot weiii .. Gila daebak .. Pfttt .. Diorang siap trending Worlwide kot kelmarin #CongratsSuperJunior , ELF , OPPA -OPPA , Super Junior + Super Show 5 .. Gilaa , banyakkan ? Nah , kat bawah ni pulak senarai pemenang #GDA kelmarin  

[LIST] Winners from the "27th Golden Disk Awards in Kuala Lumpur" 



Disk Daesang - Super Junior's "Sexy, Free & Single 

Disk Bonsang
B1A4
INFINITE
FT Island
4Minute
CNBLUE
B2ST
KARA
SHINee
Super Junior

Rookie Award - EXO-K and Juniel
Best Dance Performance Award - Trouble Maker
Best Group Performance Award - INFINITE
Next Generation Star Award - BTOB
MSN Southeast Asia Award - Super Junior
Malaysia's Most Favorite Star Award - CNBLUE  and KARA
jTBC Best Artist Award - B2ST
Popularity Award - SHINee
Golden Disk Producer Award - Han Sung Ho (FNC Entertainment) 

K arhh , setakat ni dulu post aku kali ni .. Semoga bertemu dihari yang lain .. *amboiii* Ppyonggg .. Adiossss



//MUEHIHI//
Monday, 14 January 2013 | 22:00 | 0 elf[s]


//Assalamualaikum//
Afternoon semua , ni first time aku update blog baru ni . Amboiii , omey dak blog baru aku ? Omeykan . Sebenarnya aku taktau nak update apa . Muahaha . Aku cuma nak habaq yang hubby2 kesayangan aku dari Korea mai Malaysia . Kebanyakan hubby2 aku sampai kelmarin , kecuali Hoya .. Dia mungkin sampai harini. Untuk apa depa mai ? Untuk GDA la sayang oii . Nah gambar diatas adalah Hubby aku yg ke3 . Hensemkan .. Agaga , dia leader EXOK .. K arhh , setakat ni dulu post aku kali ni . Bubye , ppyongg